Vrei să obții mai multă claritate legat de ceea ce îți dorești de la bucătăria ta?

Programează o întâlnire de consultanță cu unul dintre experții noștri și află cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când îți planifici noua bucătărie.

În acest prim pas vom identifica nevoile spațiului tău și diverse aspecte tehnice, dar și preferințele tale estetice, pe baza cărora putem pregăti o primă variantă 3D a proiectului de bucătărie.

Pentru o programare online sau în showroom, completează formularul de mai jos: 

Ce presupune procesul de consultanță?

Acest prim pas reprezintă etapa cea mai importantă în procesul de creare a bucătăriei. Etapa de consultanță ne ajută să înțelegem foarte bine modul în care va fi utilizată noua ta bucătărie, atenția alocată fiecărui detaliu din cadrul acesteia, dar și cum va fi adaptată și personalizată stilului tau unic de viață.

Totodată, aceasta este și etapa în care specialiștii noștri vor face o planificare a viitoarei bucătării, pe baza dorințelor și așteptărilor tale. Aici începe etapa de creație pentru noi, etapa în care pornim către conturarea proiectului 3D pe baza informațiilor furnizate de către tine.

În etapa de consultanță vom identifica soluțiile tehnice optime, materialele și finisajele dorite, electrocasnicele, instalațiile sanitare și sistemele de iluminare.

Ce obții în plus?

Ești gata să programăm o întâlnire?