Despre noi

Ce facem? Căutăm soluții simple și eficiente pentru o mobiliare smart a bucătăriilor beneficiarilor noștri.

Țesem în croiul bucătăriilor estetica definitorie a familiei care o va utiliza, frumos echilibrată de o funcționalitate impecabilă și de o împărțire a spațiilor de depozitare și de lucru, astfel încât folosirea și traiul în bucătăriile proiectate de noi să fie unul de calitate, caracterizat de frumos și practic.

Teodora Miklosy, owner of Kitchen Tailors

Numele meu este Teodora și sunt croitoreasa de bucătării. Deja de 6 ani îmi trăiesc visul în fiecare zi, atunci când mă trezesc dimineață cu bucurie și inspirată să desenez o nouă bucătărie pentru unul dintre beneficiarii mei.

Sunt economist de profesie și în iarna lui 2015 am avut oportunitatea de a intra în zona de vânzări în acest domeniu extraordinar: designul de interior, mai specific – în industria mobilierului de bucătărie!

Am început atunci să investesc în mine personal și profesional, însă pot spune cu convingere: cea mai bună școală este practica, cunoașterea și înțelegerea amănunțită a produsului tău, în cazul meu a bucătăriei.

Ce pot să spun cu mâna pe inima este că mi-am găsit locul unde strălucesc, activitatea care scoate tot ce este mai bun în mine și care mă pune zilnic în contact cu oameni minunați, într-un moment minunat din viața lor: amenajarea sau reamenajarea căminului lor!

Am găsit acel ceva care mă încarcă și mă încearcă zilnic, o misiune personală născută într-o copilărie în casa unei bunici, gospodină desăvârșită, pentru care Duminica nu era Duminică fără familia – deseori extinsă – în jurul mesei; a unui bunic meșter și tehnic până la cer, care construia și repara mereu, cu dibăcie, lucruri în casă sau la mașină, și în brațele unei mame proiectant alături de care numai eu îmi mai amintesc câte seri am studiat desenele ei tehnice și planșeta de proiectare din dotare.

Bucătăria, o călătorie către inima oricui, nu doar a locuinței.

Suntem de părere că cele mai frumoase amintiri și momente sunt create în acest spațiu central al casei, care poartă denumirea de bucătărie. Aici sunt împărtășite mii de stări și emoții.

Kitchen Tailors este locul în care specialiștii noștri redau croiul perfect al bucătăriilor premium germane.

Misiunea noastră este aceea de a crea un concept de bucătărie integrat, pe baza personalității și a stilului tău de viață. Ne-am propus să te ajutăm să definești bine nevoile tale în bucătărie. Ne dorim că abordarea asupra bucătăriei tale să fie una holistică, design, funcționalitate și buget, astfel încât să nu omiți nimic și să eviți situațiile neprevăzute ce pot apărea pe parcursul procesului.

În cei peste 6 ani de experiență, am dezvoltat un proces premium de consultanță pe care îl folosim de fiecare dată în discuțiile cu clienții noștri și care ne ajută să obținem claritate cu privire la nevoile și așteptările de la bucătăria ideală.

Creăm croiul perfect al bucătăriei tale.

CE ÎNSEAMNĂ COLABORAREA CU NOI?

Indiferent că alegi serviciile noastre de consultanță, proiectare sau bucătăria ta Kitchen Tailors la cheie, sunt câteva aspecte de care ne dorim să ții cont: