Fiecare bătaie de inimă contează!

Pentru că bucătăria este inima casei și purtăm un respect deosebit pentru oamenii din spatele Fundației Polisano, am hotărât să ne deschidem bucătăria pentru a sprijini copii cu malformaţii cardiace congenitale să beneficieze de intervenţii chirurgicale care le salvează viaţa.

Majoritatea operaţiilor sunt realizate cu ajutorul unor echipe medicale înalt calificate, benevole, din Anglia, Germania şi Suedia.

În perioada 15.08.2022 – 15.11.2022 derulăm acest proiect în patru direcții

1. Dacă ești persoană fizică și îți faci bucătăria cu noi, trebuie să știi că valoarea impozitată din valoarea bucătăriei tale se vă duce către acești copii

2. Dacă ești persoană fizică, vezi acest apel și îți dorești să contribui cu o sumă de bani la posibilitatea desfășurării în cele mai bune condiții a acestor intervenții, te anunțăm că găsești o urnă în showroomul nostru de pe strada Ocnei nr.12 în Sibiu, sub Podul Minciunilor sau poți dona direct în contul fundației cu mențiunea

“inima deschisă”
– RO69BRDE330SV84826373300 Fundația Polisano

3. Daca ești persoană juridică, poți direcționa din impozitul pe profit în limita a 20% din acesta, dar nu mai mult de 5 la mie din cifra de afaceri. Sponsorizările pot fi deduse trimestrial.

4.La sfârșitul campaniei, în noiembrie, vom organiza o cină caritabilă, de unde fondurile strânse din participarea ta la acest eveniment, vor merge integral către fundație.

Dacă ai de redirecționat procentul din impozite, venituri sau doar îți dorești să ajuți pentru a sprijini aceste operații, vino alături de noi!

Ajută-ne să creștem vizibilitatea campaniei prin like, comment & share!

Alege să ajuți o inimă mică să bată în continuare!
Implică-te aici: