fbpx
Filarmonicii-33

CINDY Sage / Celine Concrete White – Filarmonicii

Front: Cindy Salvie Celine Concrete White – PAL melaminat căntuit laser
Blat: Wild Oak, melaminat termorezistent
Feronerie: Blum

O încăpere luminoasă și înaltă, care deși îngustă, a primit foarte ușor o configurație a mobilierului vioaie și primitoare.

Cea mai mare provocare a fost soluția de după ușa unde urma să fie montată centrala. La montaj am găsit niște țevi extra celor discutate cu instalatorii la măsurători. Am modificat corpul retras astfel încât să nu ne încurce în montarea mobilierului.

De asemenea, în spatele frigiderului, în locul fostei centrale, am găsit o țeavă cu dop lăsata aparent pe perete. Soluția: am tras frigiderul în fața acesteia, am închis carcasa în spate la perete cu compensare în același finisaj cu carcasele, astfel am obținut un joc de adâncimi care nu deranjează, ba din contră, intră frumos în dans cu retragerea corpului de sub centrală (după ușă).

Una dintre cele mai dornice cliente ale noastre, a venit la noi cu nevoia de a configura o bucătărie de calitate, într-un buget relativ restrâns spunea ea, însă suficient am știut noi că să îi putem oferi soluțiile de lungă durată pe care și le dorea. Singura nevoie majoră a ei a fost aceea de a integra gresia existentă, restul pereților, centrala și instalațiile fiind refăcute pentru a primi nou mobilier.

Pentru electrocasnice am discutat îndelung cu beneficiara noastră și am consiliat-o în a găsi cele necesare pe dimensiunile cabinetelor destinate acestora și ea le-a achiziționat în regim propriu.

Te așteptăm și pe tine la Kitchen Tailors pentru a croi viitoarea ta bucătărie.

hello@kitchentailors.ro