fbpx
AD2-2022-50

ELLA Black – Cisnădie

Front: Burger Ella MDF melaminat lăcuit UV și tratat anti-amprentă cu cant aplicat laser
Blat: Concrete white, melaminat termorezistent
Feronerie: Blum

Un spațiu vizitat pentru prima oară la gri, pereții au fost pregătiți conform proiectului de mobilare. O casă nou construită și pereți cu unghiuri drepte – o raritate din păcate și un mare avantaj pentru un montaj facil al mobilierului.

Provocarea cea mai mare a fost aceea de a îngloba într-un design minimalist nevoile de volum de depozitare al clienților. Norocul nostru au fost dimensiunile peretelui cu hota, care ne-a permis o împărțire smart a spațiului de sub blat cu o zonă de sertare late de 120cm. 

O altă provocare a fost închiderea centralei în corpul de mobilă, astfel încât acesta să nu încarce vizual bucătăria și să nu lase la vedere (mai) nimic din centrală – surprindem în zona superioară o parte din evacuarea hotei, deoarece stâlpul unde era făcută evacuarea centralei nu mai permite o carotă în plus.

Pentru clienți cel mai important a fost designul, aspectul final al bucătăriei. Am lucrat pe mai multe variante de mobilare și design pentru a ajunge la acest alb/negru cald, dar minimalist în final.

Te așteptăm și pe tine la Kitchen Tailors pentru a croi viitoarea ta bucătărie.

hello@kitchentailors.ro