fbpx
AD-2022-9

ELLA Black / MARA White – Șelimbăr

Front: Burger Ella Black – MDF melaminat lăcuit UV și tratat anti-amprentă cu cant aplicat laser Mara White – MDF vopsit cu frezare
Blat: Quartz compozit Statuarietto – aspect de marmura
Feronerie: Blum

O bucătărie open space într-o zonă a casei care face prima impresie dacă mergi în vizită – e poziționată în imediata continuare a holului de intrare, puțin pe diagonală de zona de dining/living, așa că a fost necesar să găsim o soluție foarte practică care să lege bucătăria de amenajarea îndrăzneață și elegantă din restul casei.

Cea mai mare provocare a fost aceea de a evacua hota deasupra centralei termice și de a o masca fără să mai fie nevoie de construcții cu rigips în bucătărie. Am reușit asta printr-o mascare a zonei superioare corpurilor în care chiar am obținut un spațiu de depozitare deasupra frigiderului.

Cei doi beneficiari ai acestei bucătarii și-au dorit o bucătărie funcțională, primitoare și în care să avem o zonă de blat scos în consolă pentru mic dejun, cafea sau poate chiar cină. De asemenea, au vrut că bucătăria lor să combine modernul minimalist cu clasicul într-o notă elegantă – am folosit astfel laminatul negru tratat anti-amprentă în zona inferioară și frontul cu frezare.

Te așteptăm și pe tine la Kitchen Tailors pentru a croi viitoarea ta bucătărie.

hello@kitchentailors.ro