fbpx
KTursuline-00045

MARA Sage – Ursuline

Front: MARA Sage (Burger) – MDF vopsit cu frezare
Blat: Grain Light, melaminat termorezistent
Feronerie: Blum

Un spațiu generos într-o clădire istorică înseamnă luminăă, suprafață, dar nu și pereți ușor de mobilat: aici am surprins o încăpere cu un perete plin, împărțit de bolta perpendiculară pe acesta și o jumătate de boltă pe perete și un alt perete plin, imposibil de mobilat într-o forma funcțională și estetica totodată.

Provocarea majora a fost funcționalitatea acestui spatiu. Cu o beneficiară pasionată de pregătirea pâinii cu maia și o încăpere cu pereți fracționați de uși, ferestre, bolte și nișe – provocarea a fost aceea de a aranja zonele din bucătărie astfel încât totul să fie la îndemăna și familia mare cu 3 fete active și implicate într-ale casei să aibă loc laolaltă. 

Pe partea de electrocasnice a fost necesară configurarea cu o mașină de rufe neincorporabilă, o plită pe inducție și un cuptor performant poziționate central, astfel am ales insula care să le primească. A fost necesară impunerea unei hote de insulă, frumos aleasă în ton cu stilul clasic și cu ușoare note industriale. Mașina de vase nu lipsește și nici frigiderul total incorporat.

Deasemenea, surprindem o zonă – nișa laterala – în care am creat un spațiu accesibil pentru electrocasnicele mici folosite zilnic într-o familie în care mâncarea și gătitul au că esență sănătatea și energia membrilor familiei.

Te așteptăm și pe tine la Kitchen Tailors pentru a croi viitoarea ta bucătărie.

hello@kitchentailors.ro