fbpx
a00001

BREST Antracithe / SINGAPURE Bronze – La cuptor

Front: Bauformat Brest Concrete Anthracite Singapur Bronze – PAL melaminat cantuit laser – beton aparent gri inchis si melamina metalica finisaj Bronze
Blat: Wild Oak, melaminat termorezistent
Feronerie: Blum

Un spațiu deschis cu livingul și zona de dining ridicată cu două trepte mai sus decât restul încăperii, cu un perete de mobilat suficient de lung pentru utilarea funcțională a bucătăriei într-o singură linie, fără insulă. Spațiul este foarte luminos datorită unei zone vitrate foarte mari, pe latura dinspre curtea interioară a casei.

Cea mai mare provocare a fost încadrarea frigiderului side-by-side cât și stabilirea conceptului de design cu beneficiara căreia i-a picat cu tronc frontul nostru Singapur Bronz, un front pretențios care necesită “asezonarea” cu alte fronturi care să îl scoată în evidență.

Dincolo de frontul Bronz ales, nevoia clienților a fost aceea de a avea o bucătărie elegantă care să primească în fața acesteia o canapea statement și o zonă de living în care se intră direct de pe terasă, astfel că impactul vizual al bucătăriei a fost unul foarte important. Avem o bucătărie în care obiectele sanitare au fost alese pentru a se asorta cu bronzul din fronturi.

Electrocasnicele au fost cele pe care beneficiarii le aveau deja, urmând să urmărim în timp un cuptor cu elemente bronz care să se integreze perfect în peisaj.

Te așteptăm și pe tine la Kitchen Tailors pentru a croi viitoarea ta bucătărie.

hello@kitchentailors.ro