fbpx
100021

O bucătărie a reîntoarcerii acasă – Piața Cluj, Sibiu

Povestea acestei bucătării începe în apropierea centrului vechi al Sibiului, locul unde beneficiarii noștri au hotărât să se întoarcă după mai mulți ani petrecuți în Germania. 

Clienții noștri, un cuplu vesel și plin de viață în jurul vârstei de 70 de ani, ne-au vizitat în showroom-ul Kitchen Tailors pentru a croi o bucătărie în care să se regăsească, o bucătărie care să reflecte o parte din sufletele lor.

Astfel, am început călătoria către această bucătărie elegantă, clasică, cu note tradiționale în estetică, dar modernă și perfect funcțională în utilizare. O bucătărie în care predomina o atmosferă caldă și primitoare, care se poate observa cu ușurință și în fotografii. 

Încadrarea inițială a acestei bucătării pe un singur perete, cu nevoia de a reorganiza și restrânge mobilierul deja existent, a fost realizată în mai multe etape.

Deși beneficiara noastră a dorit inițial o configurare minimalistă în tonuri neutre de bej, după cateva discutii a decis ulterior că nu o reprezintă. Astfel, am ajuns la un proiect conturat în jurul nuanței de verde salvie în zona fronturilor, accentuată de un stejar sălbatic care intensifică personalitatea acestei bucătării. 

Această bucătărie se bucură de un blat de lucru generos, cu plită pe inducție și chiuvetă dar și o zonă de colț, care închide acest plan cu blatul pentru electrocasnicele mici. Peretele opus găzduiește zona de depozitare centrală.

Renovarea acestei bucătării a presupus demontarea mobilierului vechi, refacerea instalațiilor electrice și sanitare conform noii configurări, dar și repararea și zugrăvirea pereților

Configurarea regăsită astăzi în imagini este a unei bucătării complete și perfect funcțională, cu interioarele gândite special pentru nevoile familiei, unde am ținut cont de amplasarea electrocasnicelor și de modul în care beneficiarii noștri își vor petrece timpul în această bucătărie. 

Pentru echipa Kitchen Tailors acesta a fost un nou proiect de suflet, încărcat cu emoții și recunoștință. 

Te așteptăm și pe tine la Kitchen Tailors pentru a croi viitoarea ta bucătărie.

hello@kitchentailors.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp