fbpx
Bucătării la cheie și design interior

PORTO Carbon / BALI Wild Oak – Castelului, Brașov

Front: Bauformat Porto Carbon – MDF vopsit Bali Wild Oak – PAL melaminat căntuit laser
Blat: Black Marmor, melaminat termorezistent
Feronerie: Blum

Un apartament cochet în centrul istoric al orașului de la poalele Tâmpei, cu o bucătărie deschisă cu zona de intrare și hol, o încăpere cu pereții întrerupți de uși astfel încât ne-a permis încadrarea pe fundalul camerei a mobilierului cu întreagă să funcționalitate. 

O provocare mare a fost să găsim soluțiile de încadrare a tuturor celor necesare beneficiarilor noștri, dar și de a atinge un design industrial cald care este foarte bine pus în evidență de finisajul pereților în microciment. Astfel carbonul și lemnul sălbatic dau nota modernă, ușor industrială, dar foarte caldă a acestei bucătării.

A fost nevoie de un blat care să nu fie de lucru, să fie la îndemână și să poată primi electrocasnicele mici, necesare zilnic cuplului care a beneficiat de acest proiect, astfel încât să nu înghesuie blatul pe care urmau să se desfășoare acțiunile specifice gătitului. 

Am obținut astfel un U mobilat, închis într-un blat ridicat la nivelul unui bar, sub care am obținut un blat pregătit pentru preparare, lăsând laterala din dreapta disponibilă pentru toată această aparatură de mici dimensiuni. Plita și chiuveta ocupă o singură latură a mobilierului, având astfel tot la îndemână pentru un proces ușor în bucătărie.

Te așteptăm și pe tine la Kitchen Tailors pentru a croi viitoarea ta bucătărie.

hello@kitchentailors.ro