Servicii

Consultanta

Bucatariile la comanda presupun trei lucruri foarte importante: 

1. Produsul
2. Consultanta primita in alegerea produsului
3. Montajul

Importanta consultantei in alegerea si configurarea mobilierului de bucatarie este foarte mare. De aceasta depinde felul in care va arata si va fi folosita bucataria ta.

Ce stiu croitorii de bucatarii de la prima discutie cu tine, este ca desi poti avea un spatiu pe care l-am mai amenajat de nenumarate ori pentru alti beneficiari, cu siguranta functionalitatea necesara tie este diferita de ale altor familii.

Am pregatit din experienta noastra un set de intrebari care sa ne ajute pe noi, dar mai ales pe tine, sa definim si sa iti conturam dorintele si necesitatile. Astfel vom putea ca inca de la prima propunere de proiect, sa iti aratam o bucatarie cat mai apropiata de visele tale.

Ne asiguram ca intelegem stilul de viata al oamenilor nostri. Apoi conturam o baza de cladit, varianta initiala a proiectului.

Comunicam ferm necesitatile la nivel tehnic, astfel incat peretii finali sa permita montajul facil si utilizarea ergonomica a bucatariei si aceasta sa confere o durata de viata ideala de peste 15 ani.

Stabilim impreuna aparatura electrocasnica necesara conform utilitatii bucatariei. Comandam la furnizori, ne ocupam de urmarirea si livrarea comenzilor astfel incat tie sa iti luam aceasta grija de pe cap.

Ne asiguram ca ínstalatiile sunt corect pozitionate si sumarizam discutiile purtate impreuna, astfel incat rezultatul final sa fie bucataria croita pe sufletul tau.

Vei obtine mai mult timp pentru tine si familia ta, un buget la care nu va trebui sa intervii ulterior din cauza situatiilor neprevazute care pot aparea si relaxarea ca bucataria ta se va monta conform deciziilor pe care le-ai facut.

Cu caldura, implicare si profesionalism garantat te vom ghida in alegerea celor mai bune variante pentru bucataria ta germana la comanda!

Proiectarea este un tool pretios pentru consultanta primita in amenajarea bucatariei

Daca pentru restul casei amenajarea se poate face foarte frumos alegand texturi si sentimente create de moodboarduri, pentru bucatarie proiectarea este esentiala din mai multe motive:

Proiectare

Transport & Montaj

Fiecare corp din configurarea bucatariei tale este asamblat in forma sa finala inca din fabrica. Livrarea se face prin intermediul camioanelor specializate pentru transport de mobilier, fiecare reper fiind ambalat si etichetat individual, pentru o livrare facila si in siguranta.

Montatorii cu care colaboram sunt echipe cu experienta de peste 5 ani in montaj si productie de mobilier, lucrand la un nivel necesar de calitate si exigenta.

Transportul si montajul sunt incluse in pretul mobilierului tau de bucatarie, dar iti punem la dispozitie servicii suplimentare optionale contra cost, asta doar in cazul in care iti doresti ca dupa noi, sa poti folosi imediat bucataria:

Detaliile se vor discuta punctual in functie de particularitatile proiectului.

Ai un proiect si vrei sa discutam?

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi.