fbpx

Inovație cu tradiție

Placajul a fost inventat acum 4000 de ani în Egipt. Procesul a fost redescoperit acum 160 de ani pentru a inspira designeri cunoscuți din secolul al XX-lea. Ei au creat din acesta pictograme de stil, cum ar fi Eames Lounge Chair.

Placajul are multe proprietăți convingătoare. Este adesea folosit acolo unde se doresc secțiuni transversale înguste, în ciuda greutăților mari. Este realizat din straturi subțiri de lemn care sunt lipite între ele. Folosim doar placaj masiv de plop sau mesteacan, care este lipit în straturi în unghi drept, acest lucru ne permite să obținem o stabilitate mai mare cu o relativă ușurință. Există, de asemenea, mult mai puțină umflare între panou și margine dacă apa pătrunde, decât în cazul altor materiale pe bază de lemn. Acesta este motivul pentru care credem că placajul este ideal pentru construirea de bucătării rezistente pentru regiunile cu umiditate ridicată. De altfel, la exterior, o bucătărie din placaj arată exact ca orice altă bucătărie BAUFORMAT.

La cerere, vom folosi panourile de placaj lipite, impermeabile, multistrat, cu folie albă pe ambele părți pentru amenajarea completă a bucătăriei. Placajul este adesea folosit doar pentru chiuvetă, deoarece este mult mai tolerant și mai rezistent decât alte materiale atunci când intră în contact cu apa – și în ceea ce privește posibila umflare a marginilor. 

Versiunea „Plywood” este disponibilă pentru lateralele carcasei / rafturile și umpluturi, iar laturile vizibile în varianta lăcuită (HL/SL/ML). Sfat: Foarte multe dintre modelele noastre BAUFORMAT pot fi echipate cu placaj.

Te așteptăm și pe tine la Kitchen Tailors pentru a croi viitoarea ta bucătărie.