fbpx

Noua simplitate 

„Locuința mea este templul meu“: în fața unei crize, ne concentrăm tot mai mult pe locuința noastră. Tendința de a ne optimiza viața și de a o adapta la propria noastră perspectivă, este evidentă de ceva timp.

În orașe, spațiile de locuit dispun de din ce în ce mai puțini metri pătrați pe cap de locuitor și, chiar și cei care au la dispoziție mai mult spațiu de locuit, vor să obțină mai mult confort. Pentru a răspunde la aceste cerințe și nevoi, ne-am concentrat pe flexibilitate în amenajare și soluții ale spațiului de depozitare.

NEWhome oferă o mare libertate în planificarea spațiului prin soluții personalizate gândite pentru întreaga locuință. Mobilierul multifuncțional și sistemele de rafturi creează spațiu și devin granițe între diferitele zone de locuit. 

Ultimele noutăți se concentrează pe chiuvetele și plitele încastrabile care subliniază caracterul familiar, iar noile nuanțe de culoare promit generozitate și pot fi utilizate într-o mulțime de combinații diferite. Decorurile din lemn și noile elemente neutre, cum ar fi Alpine, Greige și Scandi, crează o punte între bucătărie, living și zonele de lucru.

Mix&Match este despre a combina texturi, materiale și stiluri de locuit foarte diferite. Temele în tendință pentru anul 2022 sunt Spectral Rainbow, International Style, Modern Classic, Trash & Cycling, Mindful & Pure și Green Urbaning. 

Te așteptăm și pe tine la Kitchen Tailors pentru a croi viitoarea ta bucătărie.